Alla inlägg den 23 januari 2010

Av Pernilla - 23 januari 2010 12:18

så himla irriterande, gjorde världens godaste och nyttigaste kycklinggryta, enligt påhittat recept och så glömmer jag skriva ned det....suck!         

Av Pernilla - 23 januari 2010 12:07

Igår var jag på stan med pojkarna för första gången på länge. Det var rea överallt och jag gjorde såna fynd! Lycka! Även om allt inte var på rea så var allt fynd:-)

Det första är väl kanske egentligen inget fynd men sånt jag alltid vill ha med när vi åker till Bjästa för att sätta på mormor och morfars grav, och på moster Irenes plats i minneslunden. Nu flyttar vi till Bjästa ett tag så då blir det många promenader till gravarna.

  Hittade två likadana jackor åt pojkarna, Wille fick välja färg och gjorde ett bra val!   Den här fleecejackan hittade jag till lillen, blir perfekt under vårjackan, eller som ensamjacka i sommar.   Stor dagbok behöver jag för att notera allt...   Halva reapriset på Åhléns, nu har vi ju snart ett badkar så...   Så söta, måste bara ha!   Halva repriset igen på Åhlens...340:- eller nåt sånt mot ordinarie 870:- Sånt gillar jag!   Två mössor till Robbie och tre par sockar till Wille.   Och så dagens höjdpunkt, monstertröjan från Lindex som Wille sett i en tidning och velat ha. Just denna färgkombination skulle det vara, fantastiskt fin!  

Ovido - Quiz & Flashcards