Alla inlägg den 9 februari 2009

Av Pernilla - 9 februari 2009 18:42

fy vilken vekling man är. hatar att vara sjuk. vill inte! har inte tid! hatar det!

kan inte jobba med rasion ikväll, rösten helt väck. men tog alvedon och md en sista kraftansträngning åkte jag in på jobbet eftersom vi hade ett viktigt möte. men herregud så slut jag är nu....blodet bara rinner från näsan och kroppen helt slut. och jag är arg! ska man inte orka mer?!

nej jag vill inte att ni ska tycka synd om mig. det ÄR dumt att åka in på jobbet om än så bara för nån timme. jag måste skärpa mig.j ag måste det.

men bara ett möte till imorgon, det är ett viktigt möte. sen ska jag skärpa mig, på allvar.


Häck väck dumma influensa!


Av Pernilla - 9 februari 2009 17:19

Visst är hon fin?

Av Pernilla - 9 februari 2009 16:42

fan vad arga jag blir...fick detta mejl av en tjej som jag förhandlat för pga av att hon varit sjukskriven i flera år i och med hennes sjukdom kroniskt trötthetssyndrom, finns inget botemedel och nu kommer hon stå helt utan pengar pga de nya reglerna. vart ska det här sluta? jag är riktigt riktigt orolig.

snälla skriv på!


"Hej!
Om några veckor, eller månader, riskerar jag att bli helt utan sjukersättning. Detta eftersom jag inte passar in i den mall som regeringen och försäkringskassan har bestämt att sjuka personer ska passa i. Blir man inte frisk inom 2,5 år så slängs man ut ur systemet, oavsett hur sjuk man är.
Att det inte finns några botemedel mot den sjukdom jag har, struntar man i. Det är arbetslinjen som ska gälla, utan hänsyn till individen. Rehabilitering existerar inte.
 Om du som jag tycker att detta är fel, gå in på
www.sjukskrivning.just.nu och skriv under med ditt namn. Det tar bara några ekunder men är värt mycket. Tack på förhand och ha det bra!
 Hälsningar X"

Ovido - Quiz & Flashcards