Alla inlägg den 20 februari 2009

Av Pernilla - 20 februari 2009 17:16

kom på en positiv sak till, nu är jag uppe i tre ;-)

sover ju inte på nätterna och har vart tvungen att botanisera bland våra kabelkanaler, hittat nya favoritprogram på  Discovery Travel & Living, vid 4-5 tiden på morgonen är det först ett program om Världens Rikaste människor - superkul att se! Sen är det ett reseprogram med en Tony som åker världen runt, blandning av reseprogram och matprogram - helt fantastiskt! Inatt, eller imorse, var han i Sydkorea och åt kycklingfötter och levande bläckfiskungar doppad i tomatsås....blääää...de var tvungen att tugga dem fort och ta död på dem för annars fanns risken att de sög sig fast i mun eller hals....fy...

Fast de äter helt underbara saker med!

Så är ni vaken den tiden - kolla in...

Av Pernilla - 20 februari 2009 17:03

tyvärr har jag nu ingen hjärna kvar, allt har försvunnit när jag snutit mig. vilket jag gör hela tiden, det hjälper inte med nåt i princip; ångbad, Otrivin Komp, koksaltlösning, Nezeril, jag har provat allt och är nära panik när jag inte kan andas. det blir helt stopp för att kunna andas.

lägg där till en hosta där jag får senadrag i gravidmagen varje gång. fy fan vad ont.

och sen, halsen, på nätterna när andningen är som svårast så kan jag knappt svälja heller pga halsont.


förresten nämnde jag foglossningarna som gör att jag knappt kan ta mig fram? vågar just nu inte köra bil för bäckendelen blir emellanåt avdomnad av smärta. föreställ er då hur det är att ta sig uppför och nerför en trapp, in och ut ur en bil eller bara sittandes framför datorn?!


om jag hade kunnat få endera FOGLOSSNINGAR eller INFLUENSA då, men icke, klart jag ska ha allt på en gång. får väl sota för alla mina synder. trots att jag fick ett SMS idag där en person säger sig be för mig hela dagarna....kan ju säga att hittills har det ju inte hjälpt...


slutjobbat för mig är det i alla fall, foglossningarna gjorde det till slut omöjligt.


förresten, EN positiv sak: fick SGI uträknad och den vart helt ok :-)


förresten EN SAK TILL: var på Willes första utvecklingssamtal på förskolan, det var bara goda ord, han är så snäll och skötsam och flyter in bra i gruppen och är ansvarsfull och det har aldrig på nåt sätt vart problem med honom....(fast det hade jag väl inte trott heller, men konstigt att det ska kännas som att gå på kvartsamtal som i skolan när man bara snackar med dagispersonal..hahaha)


Nu skriker min rygg och mitt bäcken, 5 minuter sittandes är minst 4 för länge....gggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Bye!

Ovido - Quiz & Flashcards