Direktlänk till inlägg 28 januari 2009
Kaviarfisk - så enkelt, så gott, tom för de som kanske itne ens tycker om fisk...hihihi
Inga exakta mått, jag brukar gå på känn...
ca 3 dl grädde
ca 1/2 tub kaviar (typ Kalles eller liknande)
tomater i skivor
dill, gärna färsk
torsk, sej eller liknande
en stor lök
salt, peppar
vispa ihop grädden och kaviaren, ska inte bli som vispgrädde dock...bara lite tjockare än flytande.
lägg fisken (tinad) i en ugnsform, lägg över skivad lök och skivade tomater. häll gräden över. sist dill.
in i ugnen ca 200 grader i ca 40 minuter, man ser när det har fått färg och blivit klart.
servera med potatis och sallad. mums!
Jag tror allt det är dags att blogga lite igen. Snart. Måste bara få lite tid. Och denna vecka är extremt olämplig. Nästa vecka? ...
Helt ny! Prislappen kvar, den var för liten :-( Nypris 1199:- nu 400:-! En liten gulnad på ett ställe, fläck? vet inte, men inget som stör, ovanför dragkedjan mitt på magen, om man zoomar bilden kan man se den. Regn och vindjacka, i extremt cool och ...
Vet egentligen inte hur denna kunde bli så god, men det blev den....underbart god och nyttig! Pernillas kyckling och grönsaksgryta 1 st Squash 700 gram kycklingfilé 2 st gul lök 2 st Paprika, röd 2 klyfta ...
...gjorde jag mitt senaste blogg-inlägg... Då satt jag också här i Bjästa i just det här huset. Då var det under tio dagar när husägaren var utomlands och behövde kattvakt, nu har vi bott här i snart en månad...fyra personer inneboende hos en annan...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
||||||
5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 |
11 |
|||
12 | 13 | 14 | 15 |
16 |
17 |
18 | |||
19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | |||
26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
||||
|